avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna, As dori sa stiu ce se intampla daca reclamantul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna, As dori sa stiu ce se intampla daca reclamantul a mintit ...

Buna,

As dori sa stiu ce se intampla daca reclamantul a mintit in cererea de chemare in instanta?
Exista probe care sa contrazica declaratiile mincinoase.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: irinamaria2323423 , utilizator 18:12, 13 Martie 2021
Deci nu e relevant deloc ca paratul a platit oricum pensie alimentara, daca copilul vrea mai mult, o sa primeasca?

Mai mentionez ca reclamantul e major. Nu stiu cat de relevant e.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
irinamaria2323423, utilizator
Mai mult de 1/4 din venitul lunar net nu poate primi copilul. Pârâtul a plătit mai puțin de 25%`??
Nu are relevanță cât a plătit în trecut, contează cât va stabili acum judecătorul.
Doar nu va fi obligat să plătească retroactiv. Va plăti cât va dispune instanța de la data când a fost depusă cererea de chemare în judecată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
Dapix, utilizator
Am inteles acum. Multumesc pentru explicatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare pentru pensie alimentara Marvik77 Marvik77 In anul 2011 dupa o casatorie esuata..am decis impreuna cu \"respectiva\"sa divortam.Datorita faptului ca in urma casatoriei a rezultat si un copil ,am ... (vezi toată discuția)
Indexarea de drept a pensiei de alimentare, indexare trimestriala cu rata inflatiei Flor_L Flor_L Buna ziua, Sunt divortata din sept 2012 si primesc o pensie alimentara in suma fixa de 500 ron, stabilita la notarul unde s-a efectuat divortul. Recent am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major liligeorgescu67 liligeorgescu67 Am platit pensie alimentara 25% din venitul net pana la majoratul copilului. Acum m-a chemat in judecata pentru continuarea platii, el fiind inca elev. Eu ... (vezi toată discuția)