avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziuia In timpu liber fac uber, sunt angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziuia In timpu liber fac uber, sunt angajat part-time cu ...

Buna ziuia
In timpu liber fac uber, sunt angajat part-time cu 4 ore cu un salariu net de aprox 600 de lei.
In functie de productivitate primesc un bonus care uneori este dublu fata de salariu adica 600+ 600 total 1200 lei.
Vreau sa stiu, in cazul in care produc m-ai mult care este limita de banii in plus pe langa cei 600, pe care angajatoru o poate plati.
Nu vreau sa muncesc m-ai mult si sa nu fiu platit.
Bani imi vin pe card, si semnez si fluturas( stat de plata) cu suma exacta care o primesc.
Credeti ca e legal treaba asta ?
Cel mai recent răspuns: setboll21 , utilizator 11:44, 16 Martie 2021
In c.i.m. este mentionata valoarea bonului?
Nu este trecut.
Atunci exista si posibilitatea mentionata de dvs.
Am inteles.
Dar din punct de vedere al legii, nefiind bonus metionat pe contract, are o limita maxima ?
Adica nu m-ai mare de 50% din salariu spre exemplu.
Multumesc pt raspunsuri
Nu are o limita maxima.

Alte discuții în legătură

Plata la "gri" V14D V14D Buna ziua, De cateva luni am si eu o problema. Invocand criza (in mare masura nejustificat) patronul nostru ne plateste la gri, adica cu sume foarte mici pe ... (vezi toată discuția)
Banii neimpozitati total la salariu pokersstar24 pokersstar24 Sunt angajat de curand,la o spalatorie cu un contract pe minim de 4 ore. In mod normal pe luna ar trb sa iau 600 lei net , dar cum lucrez 8 ore zi 6/7 pe ... (vezi toată discuția)
De ce nu semneaza stat de plata? ionny ionny ceea ce nu inteleg este de ce nu semneaza stat se plata din moment ce are CIM,avand in vedere faptul ca firma are doar 2 angajati?iar angajatorul refuza sa-i ... (vezi toată discuția)