avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Citi Bank sau orice banca???-Pentru a primi partea de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Citi Bank sau orice banca???-Pentru a primi partea de pensie comunitară din alt stat este ...

Pentru a primi partea de pensie comunitară din alt stat este obligatorie deschiderea unui cont in euro la Citi BANK sau pot deschide contul și la alta banca ( ex.: ING BANK ),deoarece am citit ca Citi BANK a transferat persoanele fizice la Reiffeissen BANK ,banca ce nu agreez????

Alte discuții în legătură

E-bank transfer Srb Srb Buna ziua, Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site\'ul lor oficial nu se ... (vezi toată discuția)
Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de codul muncii - plata salariului pe card Bogdan.C Bogdan.C Buna ziua, Firma la care lucrez s-a gandit de curand sa ne forteze sa ne facem carduri la banca unde are deschis contul si persoana juridica, in detrimentul ... (vezi toată discuția)