avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez ...

Buna ziua, Cu permisiunea dumneavoastra as vrea sa va relatez o speta:
Mama mea a primit in posesie in baza L18 din 1991, un hectar de padure avand si titlu de proprietate pe acel hectar.
Ulterior ocolul silvic , a revenit si,a luat inapoi aproximativ 0,5 hectare de padure sub motivul ca primaria a gresit cand a pus-o in posesie pe mama mea si de fapt ea nu avea drept la padure in acel loc.
Mentionez ca asest lucru s-a intamplat cu mai multe persoane care aveau loturi in acel loc.
Ocolul silvic nu a trimis nicio adresa mamei mele prin care sa fie instintata in baza carei hotarari, i-au fost luata inapoi o parte din padure,
Rugamintea mea catre dumneavoastra este, in baza caror legi, se poate deschide in instanta o actiune judecatoreasca pentru recuperarea padurii si daca m-ati putea si cu un model de cerere de chemare in judecata. Multumesc frumos,
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
mitica68, utilizator

Alte discuții în legătură

Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Teren nerecuperat addac addac Buna ziua,bunicii mei au un teren de 10 000 m padure in ilfov,insa primarul nu le da acest teren mentionand ca primarul dinaintea lui a vandut toate ... (vezi toată discuția)
Infiintarea ocoalelor silvice private green blizzard green blizzard As dori sa astiu daca este legala infiintarea unui ocol silvic privat, daca persoana juridica, care intentioneaza acest lucru, detine doar punerea in posesie ... (vezi toată discuția)