avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot cere in instanta anularea deciziei de radiere?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot cere in instanta anularea deciziei de radiere?

Buna ziua! Am detinut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie 2019, pentru ca depasea numarul coduri CAEN . Nu am stiut si am desfasurat activitati economice, Reg Com nu a trimis nici o informare, a postat pe pagina de internet o lista cu societatile care urmeaza sa fie radiate. Am depus declaratia unica si am platit impozit. In 2020 am beneficiat de indemnizatii covid iar in urma unui control s-a constat ca eram radiata, asa am aflat ca nu sunt in legalitate, S-a emis decizie de recuperare sume. Pot cere in instanta anularea deciziei de radiere? exista temei legal?
Daca instanta ar admite cererea, decizia de recuperare s-ar putea contesta? Va multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Incetare cim - firma radiata din oficiu, am o situatie incurcata : intrepr individuala radiata din oficiu ... TinaDumitru TinaDumitru Am o situatie incurcata : Intrepr Individuala radiata din oficiu in martie 2019 (anuntat titularul doar printr-o adresa ca s-a radiat pt ca avea prea multe ... (vezi toată discuția)
Emitere facturi dupa radiere pfa ContSters156394 ContSters156394 PFA a fost radiata in iunie 2010, dar pana in momentul de fata au fost realizate cateva prestari servicii si s-au inregistrat si cateva facturi de cheltuieli. ... (vezi toată discuția)