PFA a fost radiata in iunie 2010, dar pana in momentul de fata au fost realizate cateva prestari servicii si s-au inregistrat si cateva facturi de cheltuieli. PFA a fost radiata din oficiu din cauza neplatii impozitului forfetar (asta sa fie??), iar persoana nu a stiut ca s-a realizat radierea. Ce trebuie facut in aceasta situatie pentru a evita o amenda sau alte sanctiuni?
Nu este o PFA care imi apartine, este cazul altcuiva si nu am primit explicatii foarte clare. Cred ca era totusi vorba despre impozitul pe venit si cred ca persoana respectiva nu a depus declaratia privind veniturile. In cazul in care nu s-a depus aceasta declaratie se procedeaza la radierea PFA? Iar daca se radia, nu i se solicitau chitantierul si facturierul? Le putea pastra? Nu inteleg nici eu prea bine cazul acesta. Celor care incearca sa-mi explice si sa ma lamureasca, va multumesc.
Iar daca PFA a fost radiat (lasand la o parte motivul de data asta), dar au fost realizate in continuare activitati si s-au facturat, ce se intampla? Este de asteptat o amenda, trebuie instiintata DGFP?
La radierea PFA din oficiu, nu trebuia instiintata persoana in cauza, anterior sau macar dupa radiere?