avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM - firma radiata din oficiu, Am o situatie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM - firma radiata din oficiu, Am o situatie incurcata : Intrepr Individuala radiata din oficiu ...

Am o situatie incurcata : Intrepr Individuala radiata din oficiu in martie 2019 (anuntat titularul doar printr-o adresa ca s-a radiat pt ca avea prea multe CAEN-uri). Nu mai avea activitate, doar o angajata in CCC, care trebuia sa se intoarca la munca in octombrie 2020.
Nu i-a incheiat nimeni contractul de munca la data radierii...1. pt ca firma era deja radiata la data primirii notificarii./2. pt ca nu a stiut ca trebuie incetat CIM-ul angajatei aflate in CCC.
Intrebarea este urmatoarea: cine ii poate face angajatei o decizie de incetare CIM daca firma este radiata...cum se mai inregistreaza aceasta decizie la ITM?
Aceasta persoana are nevoie de o decizie de incetare cim pt a beneficia de indemnizatie crestere copil pt al doilea copil.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:31, 24 Noiembrie 2020
Titularul I.I. nu stia ca mai are o persoana in CCC, mai ales ca i s-a adus la cunostinta radierea ?

Decizia de incetare s-ar putea intocmi retroactiv, dar transmiterea in REVISAL nu se mai poate opera.
Daca angajatorul radiat ii va face o decizie de incetare acum, si daca nu se mai poate opera in REVISAL, cine ii va valida aceasta incetare?
Sa se duca cu decizia semnata la ITM?
ITM-ul nu mai primeste astfel de acte incepand cu data de 01.01.2011 ... validarea unei incetari a c.i.m. nu se face prin REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea cim pe perioada concediului de ingrijire a copilului- radierea firmei angajatoare CarmennB CarmennB Buna seara, As dori daca se poate sa aflu parerea dvs in legatura cu situatia de mai jos: Firma la care lucra sora mea inainte de a ramane insarcinata a ... (vezi toată discuția)
Firma inchisa - angajat in concediu crestere copil ?! RUS_OANA RUS_OANA Buna ziua. In prezent sunt in concediu de crestere copil pana in data de 27.08.2011. La sfarsitul lunii iunie trebuie sa nasc al doilea copil. In mod normal ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)