avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua . In anul 2013 am primit o pedeapsa a 3 sni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua . In anul 2013 am primit o pedeapsa a 3 sni cu suspendare ...

Buna ziua . In anul 2013 am primit o pedeapsa a 3 ani cu suspendare , 8 ani de incercare . Pe toata durata incercari nu aveam dreptul de a conduce autoturisme . La finalul anului acesta aceasta perioada se va termina . Intrebarea mea ar fi . Trebuie sa refac scoala de soferi , sau doar trebuie sustinut testul de redobandire , iar daca trebuie doar redobandire , ce dosar ar trebui pregatit pentru acesta . Multumesc frumos .
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
MujaSamuel, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp mai pot sustine ex auto ptr cat b ? marianpetre marianpetre Am facut scoala de soferi am luat sala si pana sa sustin ex ptr.traseu m.am ales cu dosar penal ptr conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa dau examen de permis auto? manaila manaila CONDAMNÃ pe inculpatul C. B.M. a pedeapsa principală de 1 (un) an şi 9(nouă) luni închisoare. În baza dispoziţiilor art. 71 alin. 1 şi alin.2 C.pen., ... (vezi toată discuția)
Am condus si eu ca multi altii dupa ce am consumat cateva beri ronaldo24 ronaldo24 Salut am o problema extrem de grea as dori niste raspunsuri..va rog mult de tot sunt terminat.In 2010 am fost condamnat pt conducere fara permis,nr expirate si ... (vezi toată discuția)