avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In urma cu cateva luni am semnat un act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In urma cu cateva luni am semnat un act aditional ...

Buna ziua,

In urma cu cateva luni am semnat un act aditional la contractul de munca pentru acordarea unui bonus de fidelitate. In acest act aditional este mentionata suma bruta iar una dintre clauze este de a ramane in companie 12 luni de la data primirii acestui bonus.
O alta clauza mentioneaza ca Angajatul va restitui Angajatorului suma totala primita ca si bonus de fidelitate daca hotaraste sa plece mai devreme.
Ma puteti ajuta va rog cu o parere, daca este in regula ca Angajatorul sa iti ceara inapoi suma bruta, in conditiile in care suma primita efectiv a fost cea impozitata?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 16 Martie 2021
O alta clauza mentioneaza ca Angajatul va restitui Angajatorului suma totala primita ca si bonus de fidelitate daca hotaraste sa plece mai devreme.

In opinia mea, este vorba despre suma neta
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cat de legal este ca la acordarea unei prime brute ... fbica2002 fbica2002 Buna ziua, cat de legal este ca la acordarea unei prime brute in cadrul firmei sa se ceara returnarea aceleiasi sume brute de catre anagajat (pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Contract: restituire bonus instalare Tavi Larxandru Tavi Larxandru Am niste intrebari pe dreptului muncii. Context: am inceput in urma cu ceva luni un nou contract de munca. La angajare, am primit si un bonus de instalare ... (vezi toată discuția)
Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)