avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre impartirea mostenirii la partaj. Va salut! As ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre impartirea mostenirii la partaj. Va salut! As vrea sa stiu, in cazul in care mi-a murit unul din ...

Va salut! As vrea sa stiu, in cazul in care mi-a murit unul din parinti acum doua luni, celalalt parinte fiind in viata, iar eu as vrea sa divortez de sotie, trebuie sa-i cedez o parte din mostenirea mea de la parintele defunct? Mentionez ca sotia mea locuieste impreuna cu copilul nostru in alta tara, eu locuind in Romania. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:49, 15 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunul moștenit este bun propriu al dvs, soția neavând nici un drept asupra bunurilor moștenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot mostenitor tmariuscop tmariuscop Am o matusa careia i-a murit sotul. Trebuie facuta masa succesorala? La masa succesorala, daca trebuie facuta, cine poate veni daca aceasta si nici sotul nu au ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la parinti Ancuta_n Ancuta_n Dreptul la un apartament mostenit de la parinti. Sunt casatorita de 23 de ani si locuim in apartamentul soacrei mele. Soacra mea locuieste la alta adresa, ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)