avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Pot da in judecată o instituție publica, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Pot da in judecată o instituție publica, Mai exact ...

Buna ziua!
Pot da in judecată o instituție publica,
Mai exact CNAS ?
Menționez ca doresc sa închei un contract de asigurare pentru concedii și indemnatii, conform legii îndeplinesc toate condițiile,am primit și accesul de la casa naționala, însă cei de la Constnta își bat joc de mine punându-ma sa fac fel și fel de cereri pe care le refuza cu răspunsuri banale, îmi cer sa scriu in cerere ceea ce trebuie scris in contract, mai am 8 săptămâni sa intru in prenatal și ei amâna acest contract pentru ca eu sa nu mai pot beneficia.
Pe lângă toate astea îmi vorbesc și foarte urat, mi-au spus chiar ca pot naște prematur și ei nu mi mai dau nici in ban.
Chiar dacă îmi pierd acest drept nu vreau sa las toate astea așa, sa nu mai treacă și altcineva prin ce am trecut eu cu ei...
Ce ar trebui sa fac mai exact și care sunt pașii ?
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

După multe vizite și stat la cozi sunt tot nelamurita. gravidă ... CristinaDarieStefan CristinaDarieStefan După multe vizite și stat la cozi sunt tot nelamurita. Gravidă în 34 de săptămâna, angajata din 25.01.2022.Pana atunci nu am cotizat în România ci in ... (vezi toată discuția)
Demers concediu prenatal, postnatal si ccc florentinapetrisor florentinapetrisor buna ziua. sunt insarcinata si un 4 saptamani aproximativ urmeaza sa nasc. am facut cateva demersuri normale pana acum si as vrea sa stiu daca le-am facut ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ....? acuzat de hartuire, mi se interzice accesul pe un forum... mouse20 mouse20 salut sunt alin si am 25 de ani sunt din timisoara si am si eu o problema ca intodeauna la mijloc e vorba de o fata,acum 5 ani ne-am despartit (a fost vb de o ... (vezi toată discuția)