avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neplatirea unei facturi de spitalizare in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neplatirea unei facturi de spitalizare in Germania

Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania si a avat un accident ce a rezultata cu ruperea unui picior. A fost dus la spital acolo si dupa spitalizare s-a intors in tara natala Romania. In aceasta perioada de recuperare a primit 2 plicuri unul in care spunea ca are de platit 11.000 de euro si in al doilea 900 de euro. si in ultima vreme primeste si apeluri din Germania .El nu mai poate munci acum nu s-a recuperat complet si este si dupa varsta de 50 insa are o familie .
Intrebarea este ce consecinte poate suferi aici in Romania?
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Ana-Maria Zaharia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Zaharia , utilizator 18:24, 16 Martie 2021
Ce fel de accident a suferit, de muncă sau rutier? Cine a fost găsit vinovat de producerea accidentului?
Nu a fost nimeni vinovat el a cazut de pe niste scari din cauza ca a alunecat si, si-a rupt piciorul
Tin sa mentionez ca nu era in timpul programului de munca
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Ana-Maria Zaharia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in germania ... Ana-Maria Zaharia Ana-Maria Zaharia Am o cunostinta care a lucrat la negru anul trecut in Germania si a avut un accident ce a rezultat cu ruperea unui picior. A fost dus la spital acolo si dupa ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata factura spitalizare in germania tuxum tuxum Buna ziua, Am o cunostinta care a fost in Germania si a lucrat la negru. Undeva la inceputul sederii ei acolo a fost implicata intr-un accident rutier (era ... (vezi toată discuția)
Ce despagubiri pot cere persoanei vinovate de accidentul rutier in care am fost implicat? danielmoldovan danielmoldovan Buna ziua! Acum 2 saptamani am suferit un accident rutier, impact frontal, in urma caruia am stat 7 zile in spital, timp in care am fost operat la picior, ... (vezi toată discuția)