Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, fiica mea a avut un proces de succesiune cu partaj care a durat trei ani, plus unul in care am asteptat sa vina hotararea scrisa, acum asteptam de 3 luni legalizarea acestei hotarari, nu mai stim ce sa facem, la adresa licuintei primite a fost inchsa apa, gazele si curentul de 6 ani, sumele la impozit se strang tot de atunci.
Cum putem sa urgentam aceasta legalizare , va rug frumos , pentru ca nu mai avem putere si nervi cu judecatoria sectorului 5 din Bucuresti ? Cine va plati toate prejudiciile din cauza ca ei nu isi fac treaba la timp ?
Multumesc frumos
Formulati o cerere de urgentare adresata presedintelui instantei. Inregistrati-o la biroul relatii cu publicul. Anexati dovezile care arata data cand ati depus documentele necesare legalizarii.
Divort
alinamihadvd
dupa ce vine hotararea de divort ce trebuie sa fac ca sa devina definitiva si irevocabila si cat dureaza?........multumesc!.......alina (vezi toată discuția)
Incredintare minor
ramonamtm
buna ziua, tocmai am terminat un proces pt incredintare minor , fara divort si mi a venit hotararea acasa , am citito si nu scrie niciunde ca este o hotarare ... (vezi toată discuția)
Succesiune
didero
Buna seara,
Inca nu am facut succesiune pt sotul meu;se implinesc 6 luni,mai are un copil de 16 ani din alta casatorie,care nu este in tara;am inteles ca in ... (vezi toată discuția)