avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, am fost reabilitat, dupa cele 10 zile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, am fost reabilitat, dupa cele 10 zile valabile ptr ...

Buna ziua, am fost reabilitat, dupa cele 10 zile valabile ptr contestatie pot merge sa mi scot cazierul curat, duc eu hotararea la politie sau intra automat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 14:35, 17 Martie 2021
Va dura mai mult decât cele 10 zile.
Hotărârea nu este redactata, cel mai probabil.
Se comunica de instanță celor de la caziere, dar mai durează.
Dacă mergeți acum, încă figurați cu mențiuni în cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare judecatoreasca către p9litie Luciann739 Luciann739 Buna ziua Va deranjez si eu o.intrebare Am contestat refuzul sectiei cazier judiciar de a contata reabilitarea de drept in instanță, si am castigat, ... (vezi toată discuția)
Constatarea intervenirii reabilitarii de drept prin hotarare- ce urmeaza? contan86 contan86 imi cer scuze daca nu postez intrebarea in forumul corespunzator si rog un moderator sa i-mi mute intrebarea in forumul potrivit cat despre problema mea este ... (vezi toată discuția)
Procedura stergere cazier judiciar dupa reabilitare judecatoreasca admisa ghost44 ghost44 Buna ziua ! Daca m-ati putea ajuta cu o informatie, v-as fi foarte recunoscator ! Am avut de curand cerere in Instanta pentru reabilitare judecatoreasca. ... (vezi toată discuția)