In cazul in care se doreste lucrul in timpul concediului de crestere copil, ce restrictii legislative sunt ?
E ok facturarea pentru serviciile prestate (IT) pe un SRL cu numele celui din concediu ca si administrator al companiei, nu ca angajat ?
Multumesc.
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.
6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza.
Din alte discutii am inteles ca totusi poti sa ai alte surse de venituri, poti investi la bursa, poti castiga o suma la poker ( toate sunt supuse impozitului ) etc si poti avea un venit inclusiv peste 6250ron.
Ce nu poti avea e un alt CIM, PFA sau sa fii angajat la propria firma pe timpul concediului.
Va rog sa ma corectati daca sursele mele de informatii nu au fost bune.
Legea este clara in aceasta privinta .... sursele dvs de informatii nu sunt in concordanta cu prevederile legale.
OUG 111/2010
art.16
(3) Prin excepție de la prevederile alin. (2) lit. i), plata indemnizației pentru creșterea copilului nu se suspendă în cazul în care persoana îndreptățită se află în una sau mai multe dintre următoarele situații:
.....
c) realizează, în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației stabilit la art. 2 alin. (2).
.....
Inteleg.
Va multumesc pentru raspuns.
In acest caz, ce se intampla in urmatoarele situatii fiind in concediu de crestere copil :
- primesc prin donatie o suma de 20.000ron
- primesc dividende de la o societate la care am actiuni, in cuantum de 20.000ron
- castig la loto o suma de 20.000ron
- primesc 20.000ron anual pe baza investitiilor in titluri de stat
- mostenesc o suma de 20.000ron
Am vorbit intre timp cu un avocat din Barou, care mi-a spus ca emiterea unei facturi ( pe care numele persoanei juridice oricum nu apare ) de prestari servicii de pe un SRL catre alt SRL, in timpul concediului de crestere copil si la care persoana in cauza este administrator/asociat si nu angajat la propria firma, este complet legala, iar tranzactia este considerata ca investitie.