avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL cont la transferwise
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL cont la transferwise

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt regulile pentru contul bancar al unui SRL. Eu as dori sa imi deschid contul pentru firma la Transferwise (acum e Wise), doarece e mult mai avantajos decat conturile din Romania pentru plati care vin in valuta. Problema e ca nu gasesc nimic despre asta, daca am voie sa am contul firmei la o banca din strainatate. Stiti ceva despre asta?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
robertsrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Dividende in euro? raduma raduma Am un srl si un cont bancar cu euro. As vrea sa stiu daca pot primi dividende in euro? Care sunt conditiile? Daca in Romania nu se poate, atunci pot sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa bogdanblue bogdanblue Buna ziua. Sunt intro mare dilema. As dori sa imi deschid un cont de PFA in euro la ING. Rezumat: Am un cont de PFA si vreau sa primesc bani in EURO de ... (vezi toată discuția)