Pare o intrebare stupida dar este realitatea. De cand lumea si pamantul cand cumperi ceva sa esti dator si platesti ai si factura totul e OK,.... dar in Romania se pare ca nu daca cel la care ai achitat datoria - un executor judecatoresc - iti trimite o poprire pe contul bancar pentru exact aceesi datorie cu exact aceleasi detalii iar banca accepta desi prin banca sa facut executarea platii cu un an in urma!!! Deci trebuie sa platesc ori de cate ori cineva cere niste bani care ia incasat deja??? Mai este de ramas in Romania?
am inteles sa fac contestatie, dar am citit ceva de plata cam 900 lei. Faptul ca am scris la CSAlB si culmea la 20 de minute ma suna banca care insista ca este terta parte dar nu vor deloc sa imi raspunda de ce ttrebuie sa platesc eu ceva in care ei au achitat acea cerere cu un an in urma. Eu personal vad aici un grup infractional organizat, fals in inscrisuri, uz de fals adica ce taxa de protectie????? Evident ca CSALB si-a declinat raspunderea ceea ce rezulta ca fac parte din acelasi grup organizat. Observ ca unii au un tupeu fantastic, nici Ceausescu nu avea tupeul asta. Cred ca vor fi forever si nu vor raspunde niciodata in fata nimanui. Ajung la concluzia ca BEJ Nicolescu face aceste manevre de mult timp si este mana in mana cu bancile caci poate altii nu au pus niciodata intrebari si au platit, efectiv o acceptare a subjugarii caci numai asa se simt bine sa le fie incalcate toate drepturile, o majoritate masochista. Si exista nenumarati care fructifica toate abuzurile.
Mergeți cu actele care le-ați primit la cabinetul unui avocat, și plătiți o oră de consultație juridică, ca să vă analizeze situația, și poate vă găsește soluții.
Eventual mergeți cu avocatul la biroul executorului, să studieze dosarul execuțional.
Multumesc, stiam si eu, ca trebuie sa dai bani, chiar daca ai dreptate, daca aveam bani nu ma inscriam la avocat net si dadeam 7800 de euro pe un proces pe care l-as fi pierdut cu un avocat care nu a catigat decat un singur proces pe speta respectiva si am si pierdut aproape 2000 RON pe o consultatie juridica care a constat doar pe intrebarea ca ' Ce vreau sa fac?' Tare ca fularu' Ionascu se numeste.
Executare silita
justme8
am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)