avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente creditului.
evident k am fost instiintata ca am fost executata silit.asa ca m am prezentat la biroul executorului judecatoresc unde am cazut de comun acord sa achit esalonat datoriile atat catre el cat si catre banca.
am achitat timp de 5 luni de zile intr un cont inmanat de executor, dupa care sa ma trezesc in a 6 a luna ca mi s au blocat conturile, firma unde lucrez m a contactat si ea la randul ei , spunandu mi ca a primit o poprire pe salariu din partea acestui executor jud.
eu plateam aceasta suma esalonata dintr un cont personal la banca x (unde aveam creditul neachitat) intr un cont la aceeasi banca (furnizat de executor).
afladu ma in imposibilitatea de a mi folosi cardurile (blocate) am luat legatura atat cu banca x cat si cu executorul , banca nu stia de ce mi se daduse acel cont sa virez banii si nu l puteau identifica, iar executorul ma scotea vinovata ca nu am venit personal la birou sa prezint op-urile.
intrebarea mea este: unde este greseala? cine a gresit conform legii si cine tr sa raspunda pt prejudiciul care mi s a creat?
Cel mai recent răspuns: caradis , utilizator 20:45, 3 Septembrie 2016
imi poate raspunde cineva???
oare e normal sa mi se blocheze conturile desi eu achitam lunar, sa mi se faca prb la munca, sa platesc taxe de popriri conturi si apoi alte taxe cum ca mi s au scos popririle de pe conturi, doar pt ca acest "destept" de executor jud. mi a dat un cont pe care banca nu l putea identifica, ba mai mult ca sa se scuze mi a reprosat ca nu am venit personal sa le inmanez copiile dupa op-uri , cum ca am achitat.
ce lege ma obliga pe mine sa fac asta? si pt care eu tr sa suport niste prejudicii aduse de acest executor?
am patit la fel. de vina este executorul care nu vireaza banii catre banca. si tot el va forteaza mana . faceti contestatie si mai ales plangere penala executorului. executorii ( unii ) fura cu acte in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire venituri bliss21 bliss21 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un credit realizat in 2009 pe care nu l-am achitat. Banca a vandut creantele catre o alta companie (cu ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie urmas / cont blocat ella4bella ella4bella Buna ziua. Primesc o pensie de urmas pentru fata mea, care este minora, intru-un cont. Am avut pensia de urmas suspendata un an. Acum, dupa ce am facut cerere ... (vezi toată discuția)
Card salariu blocat dannyc dannyc Buna seara/ziua, Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)