avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...fara un program de vizita am dreptul sa mi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...fara un program de vizita am dreptul sa mi vad copiii? ...

Buna ziua...fara un program de vizita am dreptul sa mi vad copiii? Fostul soț ma amenința cu poliția si ca voi lua amenda daca ii cheamă.mentionez ca plătesc pensie alimentară și contribui la întreținerea lor...ultima dată a facut scandal și m a amenintat...impreuna cu mama lui.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:34, 18 Martie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fostul soț nu are obligația legală să va primească in vizita daca dvs nu aveti un program stabilit printr-o hotărâre judecatoareasca.
Are doar o obligație morală, de care se pare ca nu ii pasa.
Trebuie să va adresati instantei de judecata cu o cerere in acest sens.
Ar fi bine ca de data asta macar sa va redacteze cererea un avocat si sa nu mai faceti demersul singura ca data trecuta pentru ca din cauza asta ati ramas fara program.
Dreptul.de a vedea copilul va conferă și.dreptul de a îl lua în brate și a pleca la plimbare cu el fără program de vizita stabilit.
Dreptul .este conferit de lege nu de instanta sau de notar.
Refuzul lui va obliga sa îl.dati în judecata, ceea ce este cu totul altceva.

Ca sa existe un echilibru ar fi bine sa va angajati avocat care se pricepe la asa ceva pentru ca veți avea multe probleme.
Prin strategii superinteligente gandite de avocat lucrurile se pot schimba.
Suntem in proces de divorț...deja am solicitat program de vizita...ma gândeam pana se stabilește acel program...multumesc

Avocat Neagu Elena a scris:

Fostul soț nu are obligația legală să va primească in vizita daca dvs nu aveti un program stabilit printr-o hotărâre judecatoareasca.
Are doar o obligație morală, de care se pare ca nu ii pasa.
Trebuie să va adresati instantei de judecata cu o cerere in acest sens.
Ar fi bine ca de data asta macar sa va redacteze cererea un avocat si sa nu mai faceti demersul singura ca data trecuta pentru ca din cauza asta ati ramas fara program.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu avocatul dvs in acest caz.
El cunoaște toate cererile din dosar, probele si întinderea procesului.
Daca sunteti in procedura prealabilă scrisa, atunci puteti deschide un nou dosar prin care sa solicitati pe calea unei ordonanțe presedintiale un program de vizita, pana cand se finalizează dosarul de fond.
Nu inteleg cum va puteti afla acum tot in proces de divort cand in discutiile mai vechi ati scris ca ati finalizat divortul in februarie 2020.
De ce nu aveti o relație deschisă cu avocatul dvs? Nu v-a dat numărul lui de telefon sa il puteti contacta?
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat
Puteti promova ordonanta presidintiala pentru stabilire program vizitare pana la soluționarea definitiva a divorțului.se judeca rapid si e executorie de la fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadmisibilitate ordonanta presedintiala m_carmen m_carmen Buna ziua. Va solicit ajutorul pentru a rezolva urmatoarea situatie juridica: exista un proces de divort in curs de solutionare in Italia introdus de sot, ... (vezi toată discuția)
Cand sunt in vizita la copil mama acestuia ma injura Melcsok gabriel Melcsok gabriel Buna ziua. Am ordonanta prezidentiala cu program de vizita. In timpul vizitei fosta sotie cu mama acesteia, ma injura continu, dau in mine, nu ma lasa nici sa ... (vezi toată discuția)
Apel divort miki564 miki564 Tocmai ce s-a terminat procesul de divort, si am obtinut custodie comuna asupra copilasului pe care il avem iar domiciliul copilului este la tata. Intrebarea ... (vezi toată discuția)