Buna ziua. Am ordonanta prezidentiala cu program de vizita. In timpul vizitei fosta sotie cu mama acesteia, ma injura continu, dau in mine, nu ma lasa nici sa imi ating copilul. Am sesizat politia de fiecare data, iar la ultima vizita m-au lovit lasandu-mi semne pe fata, ce pot sa fac ca sa pot sta cu copilul meu in liniste? Precizez ca programul de vizita este obligatoriu in prezenta mamei. Va multumesc.
Daca aveti o ordonanta presedentitiala prin care s-a stabilit dreptul dvs. de a vizita minorul, insemna ca este pe rol si un proces de fond avand in principiu acelasi obiect.
In aceasta situatie, solicitati instantei de judecata in cadrul litigului de fond, stabilirea in favoarea dvs. a unui program de vizitare a minorului si totodata solicitati ca acest drept de vizita sa nu fie acordat doar in prezenta reclamantei, respectiv sa aveti posibilitatea de a lua copilul la domiciliul dvs. si de a petrece timp cu el fara ca mama sa fie prezenta.
Mentionati aspectele evidentiate in mesajul dvs. si in fata instantei.
Mi-am dori foarte mult copilul si acum sa renunt la el nu pot. Am facut si plangere la politie. Acum astept certificatul medico-legal. Din 5 vizite de 3 ori a trebuit sa chem politia deoarece erau violente. Lovind chiar si copilul care are varsta de 9 luni. Are dreptul de a nu ma lasa sa imi pot tine baiatul in brate? Va multumesc.