avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cand sunt in vizita la copil mama acestuia ma injura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cand sunt in vizita la copil mama acestuia ma injura

Buna ziua. Am ordonanta prezidentiala cu program de vizita. In timpul vizitei fosta sotie cu mama acesteia, ma injura continu, dau in mine, nu ma lasa nici sa imi ating copilul. Am sesizat politia de fiecare data, iar la ultima vizita m-au lovit lasandu-mi semne pe fata, ce pot sa fac ca sa pot sta cu copilul meu in liniste? Precizez ca programul de vizita este obligatoriu in prezenta mamei. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Melcsok gabriel , utilizator 12:40, 19 Aprilie 2017
Buna ziua.

Daca aveti o ordonanta presedentitiala prin care s-a stabilit dreptul dvs. de a vizita minorul, insemna ca este pe rol si un proces de fond avand in principiu acelasi obiect.
In aceasta situatie, solicitati instantei de judecata in cadrul litigului de fond, stabilirea in favoarea dvs. a unui program de vizitare a minorului si totodata solicitati ca acest drept de vizita sa nu fie acordat doar in prezenta reclamantei, respectiv sa aveti posibilitatea de a lua copilul la domiciliul dvs. si de a petrece timp cu el fara ca mama sa fie prezenta.

Mentionati aspectele evidentiate in mesajul dvs. si in fata instantei.
~ Conținut șters la cerere ~
Mi-am dori foarte mult copilul si acum sa renunt la el nu pot. Am facut si plangere la politie. Acum astept certificatul medico-legal. Din 5 vizite de 3 ori a trebuit sa chem politia deoarece erau violente. Lovind chiar si copilul care are varsta de 9 luni. Are dreptul de a nu ma lasa sa imi pot tine baiatul in brate? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inca nu sunt divortat; cum pot vizita copilul meu? este sechestru? lucianlucian lucianlucian Buna seara Sotia a parasit domiciliul acum 3 saptamani, cu bebele nostru (s-a dus la parintii ei) si nu am acces la a-mi vizita bebele. Am fost sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Drepturi custodie comuna yo85 yo85 Buna ziua! Am un copil in varsta de 6 ani care dupa divrt a ramas in grija mamei. Locuieste in alt oras iar eu am dreptul sa il vizitez doar 2 sambete pe luna ... (vezi toată discuția)
Relatii personale ralu_2008 ralu_2008 una dintre modalitatile prin care se poate infaptui dreptul parintelui la relatii personale este cel al vizitei. intrebare: parintele caruia i-a fost ... (vezi toată discuția)