avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... custodie vitrine frogorifice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

custodie vitrine frogorifice

Buna ziua
detin un spatiu comercial , chiriasul a plecat din spatiu si a ramas o vitrina frigorifica de la firma pepsi cola . Din 2017 spatiul nu mai este folosit si nu s-a mai cumparat marfa . Nu stiu daca exista proces verbal de custodie . Va rog sa-mi raspundeti daca pot sa vand acesta vitrina sau trebuie sa anunt firma si vina sa o ridice . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletata p , utilizator 10:44, 21 Martie 2021
Este bine sa notificati firma, sa-si ridice echipamentul si sa dati un termen.
Sa notificați firma care v-a fost chiriaș. A lor e răspunderea. Pepsi/distribuitorul autorizat acolo o caută/revendica. Dacă aceia au plătit-o pina acum, atunci...

POPA GHEORGHE a scris:

Este bine sa notificati firma, sa-si ridice echipamentul si sa dati un termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare cu coca cola andyc76 andyc76 Buna ziua. Detin , in chirie,un spatiu comercial stradal in Bucuresti.Pana anul trecut in octombrie acest spatiu era acoperit cu o prelata cu brandul pepsi ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de custodie crysstianno crysstianno Speta: o societate comerciala are lasat in piata, la diverse locatii(magazine, baruri etc) vitrine frigorifice pt bauturi. Problema este ca nu s-a facut niciun ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate economica FeriFeri FeriFeri Vand bijuteii exclusiv online, inchiriez spatii comerciale pentru stand-uri expozitii bijuterii ce se poate comanda online. Ce autorizatii trebuie sa am, ... (vezi toată discuția)