avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Dețin o masina veche din \"93 , iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Dețin o masina veche din "93 , iar proprietar in ...

Buna ziua ! Dețin o masina veche din "93 , iar proprietar in acte este mama mea care a decedat în 2016. Mai precizez ca si tatăl meu este decedat , iar noi suntem 3 frați.
Intrebarea mea este daca as putea participa la programul rabla 2021, nefiind eu proprietarul mașinii care trebuie casata.

Alte discuții în legătură

Programul rabla 2013 - proprietar diferit de persoana din talonul masinii angel_3ro angel_3ro Buna ziua tuturor! Ma ajutati cu un sfat? O sa cumpar o masina prin rabla 2013, stiu ca inca nu s-a stabilit nimic dar vroiam sa va intreb daca stiti din ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Reprezentare coproprietar rabla angel_3ro angel_3ro Buna, ma puteti ajuta cu un sfat: tatal meu are o masina veche de vreo 30 de ani. El este trecut in toate actele masinii, doar ca am vazut ca in cartea de ... (vezi toată discuția)