avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce ong-uri au nevoie de acreditare?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce ong-uri au nevoie de acreditare?

Ce ong-uri au nevoie de acreditare?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:00, 22 Aprilie 2021
Acreditare pentru ce ?
Acreditare pentru desfasurarea activitatii din scopul ong-ului. Aici sunt interesată în special de scopul educativ al ong ului, daca e nevoie de acreditare daca avem in scop educatia
?
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
Diana59, utilizator
probabil va referiti la acreditare ca unitate de invatamant ex. gadinita, scoala privata? Acestea da, au nevoie de asa ceva conform legislatiei speciale in domeniul educatiei. In rest nu cred ca e nevoie de vreo acreditare pt activitati de educatie informala / nonformala in general ci, desigur, ce cere legislatia sanitara sau alte norme legale ref. autorizar sedii, atestare persoane care lucreaza cu copii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem un ong la inceput de drum the changes the changes Buna ziua, Avem un ONG la inceput de drum care urmareste sa sustina elevi cu abilitati inalte, clasele 5-12, pe durata lunga, prin oferirea de bunuri ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)
Ong care organizeaza cursuri julia_myneeds julia_myneeds Buna ziua, as dori putin ajutor la situatia de fata. Un ONG pregateste pedagogi si invatatori si educatori pentru un curs special pe durata la 2 ani in ... (vezi toată discuția)