avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen la un SRL care are solicitări de accordare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen la un SRL care are solicitări de accordare consultanță?

Bună ziua,

Un SRL care are solicitări de accordare consultanță salariaților în contradictoriu cu angajatorul acestora ce cod CAEN ar trebui să aibe ???? Cod CAEN 7022 am văzut că se referă la persoane juridice ....
Vă mulțumesc !!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 22 Martie 2021
consultanta legala? nu exista cod CAEN fiindca nu e o activitate comerciala. o astfel de consultanta, cu sau fara reprezentare o acorda avocatii. 7022 nu se refera la consultanta legala ci de afaceri
Nici vorbă de consultanță LEGALĂ. Doar de HR.

adriandimitriu a scris:

consultanta legala? nu exista cod CAEN fiindca nu e o activitate comerciala. o astfel de consultanta, cu sau fara reprezentare o acorda avocatii. 7022 nu se refera la consultanta legala ci de afaceri

HR inseamna legislatia muncii. daca un salariat invoca in instanta argumentatia provenita de la dvs., asta e un fel de avocatura sub acoperire. dvs nu puteti factura asa ceva. exista multi oameni care cunosc legea, dar doar unii ii pot reprezenta/ consilia, in mod profesionist, pe ceilalti
Puteti deveni consultant extern specializat în legislația muncii .

conciliere = modalitatea de soluționare amiabilă a conflictelor individuale de muncă, cu ajutorul unui consultant extern specializat în legislația muncii, în condiții de neutralitate, imparțialitate, confidențialitate și având liberul consimțământ al părților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de conditii vatamatoare Ramona Cojocaru Ramona Cojocaru Bună ziua! Lucrez intr-un Centru Cultural care are si compartimentul Biblioteca. Toti cei 7 salariati (dintre care si 2 bibliotecari), pana luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce ... Stefy790 Stefy790 Am lucrat la o firma de paza și nu mi-au dat nici un ban ce pot face? (vezi toată discuția)
As avea o intrebare. care este procedura corecta pt a determina ... Cris17! Cris17! As avea o intrebare. Care este procedura corecta pt a determina un angajator sa-si onoreze obligatia de plata salariilor. Mentionez ca sunt angajat prin ... (vezi toată discuția)