avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S-au deblocat posturile?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S-au deblocat posturile?

Inca nu am vazut nicio stire privind deblocarea posturilor.Are cineva idee ce pot face absolventii de facultati aflati in somaj pentru inca foarte putin timp? Cred ca aceasta nu e o solutie nici pentru tara, nu mai orbesc de cel in cauza.

Alte discuții în legătură

Somaj pentru absolventi medicina Oanamed Oanamed Buna ziua! As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)
Somerul indemnizat poate deveni somer absolvent? adrian_sinkievici adrian_sinkievici O persoana este trimisa in somaj de catre angajator cu 3 luni inainte de a absolvi o facultate. Poate respectiva persoana dupa absolvirea facultati (somera ... (vezi toată discuția)