avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog sa ma ajutați cu o problema. Matusa mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog sa ma ajutați cu o problema. Matusa mea trebuia sa aibă ...

Va rog sa ma ajutați cu o problema.
Matusa mea trebuia sa aibă 70 de ari, când am fost în urma cu câteva luni la primărie am observat ca are titlul doar pe 16 ari, diferența de teren nu o are pe titlu doar pe registrele de acolo.
Cei de la primărie a pus-o sa faca o cerere pentru a primi și diferența de teren care ai lipește si a trecut 4 luni și nu a primit nici un semn de la primărie.
A zis ca vine sa cauta o suprafață de teren, sa o măsoare și sa trimita la făcut titlu.
Ce poate face in aceasta cauza ca să accelereze procesul? Poate acționa în instanta?
Cred ca încearcă sa tragă de timp cei de la primărie.
Menționez ca eu am în grija acest teren și eu plătesc impozitul , vrea matusa sa scoată diferența de teren ca să o cumpăr eu. Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Martie 2021
Ioan_13, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutați cu o problema, matusa mea are o suprafață ... Ioan_13 Ioan_13 Va rog sa ma ajutați cu o problema, matusa mea are o suprafață de teren de 70 de ari de la părinții ei vitregi (asa apare în documentele de la primărie ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva pentru a recupera o suprafata de teren? dragos irina dragos irina acum 2 ani ne-am intabulat o casa cu gradina. In titlul de proprietate apaream cu 56 de arii,la masuratoare nu a iesit numai 50 de arii. Topograful a spus ca ... (vezi toată discuția)
Nu am acte pe tot terenul.... tutuianu tutuianu In 1938 strabuni mea avea un teren de 15 ari. intr-o zi 2 veri (de gradul 2-3) au venit sa locuiasca la strabunica mamei. Aceasta leau dat cate un petic de ... (vezi toată discuția)