Va rog sa ma ajutați cu o problema, matusa mea are o suprafață de teren de 70 de ari de la părinții ei vitregi (asa apare în documentele de la primărie aceasta suprafață totală) , dar ea are titlu doar pe 16 ari si cei de la primărie a pus-o sa faca o declarație pentru a primi și diferența de teren pana la 70 de ari.
Din câte observ cei de la primărie de 3 luni tot se fac ca ploua și nici un semn, a fost de mai multe ori la primărie și tot zic ca "CAUTA CAUTA CAUTA".
Daca dau primăria în judecata pot sa o reprezint eu pe matusa mea daca îmi da prin notar acordul scris ?
Cat poate dura pana va primi de la primărie diferența de teren, a depus în urma cu 3 luni cerere la primărie și pana la ora actuală nici un semn.
Va rog sa ma ajutați.
Da, puteti sa o reprezentati pe matusa Dvs. la proces, daca va da procura. Aceasta trebuie sa fie ad litem, adica trebuie sa indice dosarul in care o reprezentati. Puteti da in judecata primaria solicitand obligarea la solutionarea cererii. Cu privire la durata, procesul nu ar trebui sa dureze mult, insa depinde de imprejurarile concrete ale spetei.