avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit ...

Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit in timp ce stateam in trafic pe la ora 16.30 ieri pe la rond baba novac in timp ce eram intr o coloana de masini de 2 politisti tineri pe motiv ca parul meu lung e in tiparul de consumator pentru un test antidrog.... eu consumasem cateva fumuri din tigara cu 8 ore inainte la ora 9 dimineata am ieșit thc pozitiv apoi imediat la spital la iml unde am făcut testele pe loc care au ieșit ca nu ma aflam sub efectul lor ci doar le aveam in organism am trecut toate probele de la reflexe la pupile.. Etc. Menționez ca am mai avut o problema la 18 ani dosar în care am primit 2 ani cu suspendare terminat im 2018..Mulțumesc pentru timpul acordat as face orice doar sa nu ajung acolo renunț la orice permis.. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Permis recuperat , despagubiri Edwin12 Edwin12 \" Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)
Am fumat canabis la volan AddRrGadDy AddRrGadDy Deci sa incep cum trebuie.....eram prin agust seara si fumasem cateva fumuri cu prieteni .....eram intro parcare si apoi am dat cu spatele am atins o ... (vezi toată discuția)