avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fumat canabis la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fumat canabis la volan

Deci sa incep cum trebuie.....eram prin agust seara si fumasem cateva fumuri cu prieteni .....eram intro parcare si apoi am dat cu spatele am atins o masina.... am plecat d la fata accidentului si dupa m am intors... eu si victima ne cunosteam... dupa efectiv si a dat seama ca ma cunoaste.... si a venit polititia.... sa uitat la masini.... intre timp a constatat ca erau lovite si ia spus victimei.... dar nu a avut pretenti de nici un fel ... ma interogat pe mine.. eu un om foarte sincer am recunoacut ca am tras cateva fumuri fara ezitare.....am fost dus la spital pentru probe a iesit pozitit apoi la circa unde si a acolo a iesit tot pozitiv cu 0.80 . ... astept de 8 luni de zile dar fara nici un raspuns.... sper sa il recuperez am un avocat si ma tine la curent cum apare ceva... dar vreau sa stiu ce sanse am de ami recupera permisul..... e in vigoarea legea de clasare dupa un an ?? Si avand in vedere ca nu m am opus cu nimic si am recunoscut..... nu conteaza ?
Cel mai recent răspuns: AddRrGadDy , utilizator 17:42, 20 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
...am fost dus la spital pentru probe a iesit pozitit apoi la circa unde si a acolo a iesit tot pozitiv cu 0.80 . ..

Nu inteleg ce vreti sa spuneti.
Pentru consumul de droguri, politia rutiera are teste antidrog care indica daca ati consumat dar rezultatul din probele biologice care vi se recolteaza la IML iese dupa cateva luni.
0,80 ce reprezinta? erati si baut?
Nu eram baut.... e probla de la circa cat mi a iesit akl proble iml nu au sosit

Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit ... Stfann.nn Stfann.nn Buna seara, am o problema cu permisul, mai pe scurt am fost oprit in timp ce stateam in trafic pe la ora 16.30 ieri pe la rond baba novac in timp ce eram intr ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bebebv18 bebebv18 buna ziua . am si eu cateva intrebari ... ! cum pot redobandi permisu cat mai repede ?am fost prins in data de 03.11 la volan la ora 00:12 si la fiola mia ... (vezi toată discuția)