postatul a permis unei persoane sa se semneze in locul meu pe recomandata primita de la protectia copilului dar semnatura si in clar nu imi apartin .ecomandata fiind proba trimisa de protectoa copilului in instanta prin care ei au aratat ca asi fi luat la cunostiinta si ca am primit plicul trimis de ei postasul de ce anume se face vinovat ca infractiune iar cel care a semnat ce infractiune a savarsit? ma intereseaza sa stiu daca directorul protectiei copilului care ste cum scriu si semnez se face cumva vinovat de complicitate la complicitate la infracțiunea de fals material în înscrisuri oficiale .Instanta poate considera ca am primit raspunsul la scrisoare prin respectiva recomandata daca aduc la cunostiinta la primul termen de judecata ca am sesizat parchetul cu privire ca cel care a semnat si in clar cu numele meu nu imi apartine scrisul si semnatura si ca atare e un fals?
Invocati nulitatea procedurii de citare pe motiv ca lipseste semnatura Dvs. de pe confirmarea de primire. Solicitati ca judecatorul sa dispuna efectuarea procedurii verificarii de scripte, ceea ce inseamna ca va trebui sa aduceti documente (de preferinta autentice) semnate de Dvs. inainte de incident, si ca veti fi obligat sa semnati in fata instantei. Plangerea la politie nu rezolva situatia din proces, pentru ca nu face dovada ca semnatura nu va apartine,
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)