avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pierdut act de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pierdut act de identitate

Buna ziua,Va rog sa ma informati cum trebuie sa procedezi daca datele mele personale sant folosite de persoane necunoscute fara acordul meu.Ce poate sa se intample?Am fost la politie si am depus plangere.
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 21 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista o neclaritate ati [pierdut actul de identitate sau datele dv de identitate sunt utilizate de catre terti fara drept legal ?
Datele mele personale sant utilizate de persoane fara drept legal
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)
Re:intrebare referitor la o declaratie mincinoasa:answer bogdannecro bogdannecro buna ziua.numele meu e bogdan, am 21 de ani, si am si eu o mare problema...defapt nelamurire.in urma cu aprox.2 luni in urma, eram la o petrecere.se intampla ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate.... lulu_79 lulu_79 zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se \"comercializau\" din ... (vezi toată discuția)