avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca am trecut pe culoare rosie a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca am trecut pe culoare rosie a semaforului in ultima ...

Buna ziua, daca am trecut pe culoare rosie a semaforului in ultima deoarece o masina imi obstructiona vederea catre semafor si nu am fost oprit de politie, sunt sanse mari totusi sa se sesizeze politia ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:10, 21 Martie 2021
Va recomand sa va faceti griji numai daca veti primi un Proces verbal de sanctionare contraventionala.
Aplicarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârşirii faptei (art. 13 din OG nr. 2/2001).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoprire la radar alin_dm alin_dm am fost surprins de radar pe la miezul noptii, la intrarea in localitate, cu vreo 110 km/h. am vazut masina politiei tarziu si nu am mai oprit. asta s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara , in timpul starii de urgenta am fost sanctionat contraventional ... andrei120819 andrei120819 buna seara , in timpul starii de urgenta am fost sanctionat contraventional cu amenda de 2000 de lei pentru declaratia pe proprie raspundere , dar abia acum ... (vezi toată discuția)
Depasirea coloanei in asteptare ionutm82 ionutm82 Salut Am o intrebare referitoare la sanctionarea depasirii coloanei de vehicule in asteptare la semafor. Exista urmatorul articol care interzice depasirea in ... (vezi toată discuția)