avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O persoana mi a folosit fara acordul meu buletinul si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O persoana mi a folosit fara acordul meu buletinul si a facut ...

O persoana mi a folosit fara acordul meu buletinul si a facut conturi la pariuri sportive online ,am discutia cu persoana unde recunoaste ca a folosit buletinul pentru a face cont la agentii de sportive .
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:01, 23 Martie 2021
Depuneti cat mai rapid o plangere penala pentru fals privind identitatea (art. 327 NCP).
Da, da, la politie sau parchet, urgent. NU e fals privind identitatea dar ceva ceva este. Stabileste organul judiciar ce este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat man furt de identitate de catre superior ContSters117284 ContSters117284 am aflat aseara ca , consilierul companiei s-a folosit de datele mele si ale colegilor mei ,facand copii dupa actele de identitate, acesta a facut conturi pe ... (vezi toată discuția)
Cont casă pariuri online marin3232 marin3232 Bună ziua! La crearea unui cont la o casă de pariuri online este necesar să incarci buletinul ca dovadă a identitătii. De asemenea, toate casele de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casele de pariuri titinovac titinovac Am de cativa ani cont la o casa de pariuri online si uneori am jucat diverse jocuri de noroc unde am castigat ceva sume. O conditie a celor de la casa ... (vezi toată discuția)