Buna ziua. Am incercat sa urmez sfaturile primite cu ocazia ultimei intrebari puse in forum si am aplicat cu CV-ul meu la mai multe oferte de lucru. Zilele trecute am fost surprins de un raspuns rapid, ceva ce nu mi s-a mai intamplat in ultimul an, de cand cu pandemia. Maine urmeaza sa merg la interviu dar mi se pare suspecta graba iar din informatiile pe care le-am obtinut reiese ca sunt intarzieri la plata angajatilor plus ca oferta facuta nu e prea generoasa. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez ca sa nu cad in plasa promisiunilor fara acoperire si sa ma vad nevoit sa accept conditii mai grele dupa ce renunt la locul de munca actual care imi ofera cat de cat stabilitate. Vreau sa fiu mai aproape de familie si noul loc de munca m-ar ajuta. Am peste 50 de ani si, din experienta, nu sunt prea multe firme interesate de serviciile mele. Va multumesc frumos pentru binele facut!
Daca acest angajator nu plateste salariile angajatilor, va recomand sa il evitati, cu atat mai mult cu cat aveti un venit stabil si chiar mai mare.
Puteti cauta si pe portalul instantelor (dupa denumire) daca angajatorul a avut litigii de munca.