Mulțumesc frumos pentru răspuns.Pana acum nu am primit nimic. Am fost de 2 ori la casa de pensii si nu mi-au dat un răspuns clar când ar trebui să ies la pensie. In iunie trebuie să merg la comisia medicală. După cum spuneți dumneavoastră înseamnă că în 07.04.2021 as putea să am dreptul la pensie pentru limita de varsta cu reducerea vârstei de pensionare de 2 ani pentru cei 10 ani în grupa 2.Atunci ar trebui să se adauge perioada asimilată din 2007 până acum la vechime plus cei 20ani și stagiul conform grupei.O sa merg in 7aprilie să încerc iar să depun dosarul. Sau ar trebui să cer transferul dosarului de invaliditate la pensie pentru limita de varsta? Vă mulțumesc frumos pentru răspuns, poate mă ajutați cu un sfat.
Dacă am stagiul complet cu tot cu această perioadă asimilată și mai puțin de 5 ani până la pensie normal nu ar mai trebui să merg la revizuirea medicală. Cum se procedează în acest caz ?Bănuiesc că trebuie să duc vreo adeverință sau ceva pentru că altfel dacă nu merg îmi taie pensia de invaliditate.