avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Important!!!Bună ziua. Sunt născută la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Important!!!Bună ziua. Sunt născută la 07.04.1961.Am stagiu de cotizare ...

Bună ziua. Sunt născută la 07.04.1961.Am stagiu de cotizare realizat de 20ani si 24 zile la care am depus actele cu anii lucrați în grupa 2 si a rezultat un stagiu de 22ani ,6 luni și 24 zile. Din 2007 până în 2015 am fost in pensie de invaliditate gradul 2 iar din 2015 până în prezent sunt în pensie de invaliditate gradul al treilea. Eu ar trebui să ies la pensie la 62 ani cu un stagiu complet de 32ani și o lună. La mine nu se aplica reducerea vârstei de pensionare pentru grupa 2,acei 2 ani și 6luni ?Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:17, 30 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limita de varsta, reducerea varstei standard de pensionare ContSters241671 ContSters241671 sant nascuta in august 1959si din iulie2007sant pensionata de invaliditate gradul 2 Pe decizia de pensie apar urmatoarele date de cotizare.Stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare AdrianaStefaniaDragomir AdrianaStefaniaDragomir Buna ziua, Sunt nascuta pe 09. 07.1957, actualmente pensionata gradul II cu pensie revizuibila incepand cu 05. 03. 2010. Pe decizia de pensionare de boala, ... (vezi toată discuția)
Calcul pensionare daniela-claudia daniela-claudia Va rog foarte mult sa-mi spuneti cand se poate pensiona anticipat sau anticipat partial si daca este penalizat la pensionare un salariat despre care avem ... (vezi toată discuția)