avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua In situația in care o persoana executa o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua In situația in care o persoana executa o pedeapsa ...

Bună ziua
In situația in care o persoana executa o pedeapsa sub supraveghere si in această perioadă comite o alta infracțiune ( s a făcut plângere penală pentru violare de domiciliu si urmează ca persoana vătămată sa se prezinte la medicina legala pentru a solicit un certificat medico legal pentru ca a fost lovita, in situația in care aceasta va primi zile de îngrijire medicala se va face plângere si pt loviri), se poate sa execute pedeapsa5 pentru care a fost condamnat înainte?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: IndigoVibe , utilizator 08:04, 4 Mai 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru violare de domiciliu exista deja plângerea depusa, urmează ca persoana vătămată sa meargă la medicina legala pentru ca are anumite vânătăi pe corp, de asemenea aceasta are și un ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile.

IONEL ILIE a scris:

In acest caz, daca va fi gasit vinovat pt noua/noile fapte pedeapsa rezultanta ( pedeapsa pt noua fapta+ pedeapsa pt vechea fapta) va fi executata obligatoriu in regim de detentie.
Indicat ar fi ca sa ajunga la o intelegere cu persoana vatamata, atat violarea de domiciliu cat si lovirea sau alte violente sunt infr care se urmaresc la plangere prealabila, astfel ca retragerea plangerii prealabile conduce la o solutie de clasare/incetare a procesului penal ( este o cauza care inlatura raspunderea penala).

Din păcate, da

IONEL ILIE a scris:

Sa inteleg ca aveti calitatea de persoana vatamata?

Alte discuții în legătură

Partaj, cu recunoașterea bunului dobândit pe timpul căsătoriei Ineu Ineu Bună ziua m-am căsătorit cu soțul meu în anul 2011,eu am avut un imobil, mașina, alte bunuri, în anul 2015 mai am înstrăinat imobilul , cu suma cu ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie- sotie agresata hmmmm hmmmm Sotul este agresiv atat verbal cat si fizic. Acum am vanatai si nu e prima data cand ma agreseaza. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)