avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere sau suspendare activitate srl cu datorii la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere sau suspendare activitate srl cu datorii la stat

Sunt asociat unic si administrator la o micro intreprindere-SRL cu activitate principala productie mobilier, cu datorii - numai taxe la stat inclusiv penalizari in valoare de 3000 EURO. Doresc sa stiu in ce conditii pot sa inchid sau sa suspend activitatea firmei; pe ce perioda, ce formulare sunt necesare si ce obligatii mai am in viitor. Am un singur angajat cu carte de munca si anume contabila.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:23, 5 Ianuarie 2010
Acte necesare pentru suspendare: [ link extern ]
Suspendarea se face pe o perioada de maxim 3 ani.
Puteti suspenda activitatea (desi va trebui sa depuneti in continuare declaratii la fisc - regimul derogatoriu nu se va acorda avand datorii), dar nu puteti dizolva societatea cata vreme are datorii bugetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl bliana bliana Buna ziua! V-as ruga sa imi spuneti daca suspendarea activitatii unui srl se poate face numai in cazul cand firma respectiva NU are datorii la bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Inchidere sau suspendare firma tszaki tszaki Buna ziua, am un SRL doar pe hartie, fara activitate in fapt. In situatia in care am datorii la buget este vreo solutie sa inchid sau sa suspend firma? pentru ... (vezi toată discuția)