avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Ca sa faci o plangere de GDPR, unei firme, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Ca sa faci o plangere de GDPR, unei firme, este obligatoriu ...

Buna seara! Ca sa faci o plangere de GDPR, unei firme, este obligatoriu sa iei legătură, prima oara, cu firma respectiva sau poti face direct? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 22 Martie 2021
Dacă v-ați adresat operatorului pentru exercitarea drepturilor ce vă sunt recunoscute de RGPD și nu ați primit răspuns în cel mult o lună de la primirea cererii dvs. de către acesta (în mod excepțional perioada poate fi prelungită cu două luni, cu respectarea anumitor obligații de către operator) sau sunteți nemulţumit/ă de răspunsul primit, vă puteţi adresa Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu plângere însoţită de dovezi.”
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 363/2018 bună ziua! un document cu datele mele personale ... 99ygy 99ygy Legea 363/2018 Bună ziua! Un document cu datele mele personale cnp, adresa , probleme medicale, a fost afișat pe un avizier al unei unități, de către un ... (vezi toată discuția)
Sunt aplicabile prevederile gdpr?buna ziua! am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un ... elenita30 elenita30 Buna ziua! Am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati cu un sfat! Daca un salariat sa zicem X, este sanctionat disciplinar ( nu conteaza daca este legala ... (vezi toată discuția)
Reclamatie site. DoruD DoruD Unde pot reclama un site care ma agaseaza, dar n-are buton pentru UNSUBSCRIBE sau are, dar nu functioneaza? (vezi toată discuția)