avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii sau cod caen?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii sau cod caen?

Daca un bar inchiriaza jocuri de remy, table si sah pentru distractia clientului in timpul petrecut in bar ,este necesara obtinerea unei autorizatii sau cod caen?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Anca46 , utilizator 23:04, 23 Martie 2021
inchirierea e o activitate separata, deci caen. dupa acest caen, vin si autorizatiile
Jocurile descrise mai sus nu sunt impozitate special (cum sunt jocurile de noroc) si, ca urmare, nu e nevoie de autorizatii speciale.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen Makabro Makabro Buna...Ce cod caen imi trebuie pentru inchiriere table, sah, rummy, footsal, darts cu ora, si daca mai trebuie alte autorizatii pe langa...Si daca vreau sa bag ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru a putea desfasura intr-un club activitati de recreere iacobandreea30 iacobandreea30 Ce documente, autorizatii ce trebuiesc intocmite ,pentru a putea desfasura intr-un club, activitati de recreere - jocuri de biliard, tintar , ping pong, fotbal ... (vezi toată discuția)