avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! In urma unui dosar penal am primit ca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! In urma unui dosar penal am primit ca sentina obligativitatea ...

Buna ziua! In urma unui dosar penal am primit ca sentina obligativitatea de plata pentru cheltuieloi judiciare avansate de stat in valoare de 1500 de lei. Am fost la Administratia Financiara si am platit, am primit chitanta pe care am inteles ca trebuie sa o transmit catre judecatoria Buftea unde a avut loc procesul, cel putin asta inteleg eu. Problema este ca eu sunt din Craiova, se paote cumva trimite prin posta sau prin alta metoda chitanta in original fara a fi nevoie sa ma duc personal pana acolo?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: VMarius91 , utilizator 21:05, 24 Martie 2021
Se poate, sunati la executari penale si va lamuresc.
Am sunat! M-au lămurit...mi-a răspuns aceeași doamna plictisită si care e deranjata atunci când este sunata..si mi-a zis sa trimit sa ajungă la ei..si mi-a închis telefonul in nas..nici nu mi-a răspuns cum as putea sa trimit, de asta am apelat la acest site pentru ca aici am primit mereu răspunsuri iar la judecătorie de fiecare data mi s-a închis telefonul fără explicații.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Se poate, sunati la executari penale si va lamuresc.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti o cerere pe adresa instantei cu indicarea nr. de dosar si atasati dovada platii.
Am trimis prin priority post cu confirmare de primire, dar o sa trimit și pe mail cu toate ca la mailul trimis în care intrebam unde pot plăti cheltuielile judiciare avansate de stat și în cât timp trebuie plătite pentru ca nu am primit nimic acasă și nu doresc sa treacă perioada legala în care pot plăti,din nou nu am primit nici un răspuns, în condițiile în care am trimis și un reminder către ei văzând ca trece timpul și nu primesc nimic, dar situația a ramas aceeași. Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Trimiteti o cerere pe adresa instantei cu indicarea nr. de dosar si atasati dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Sunt persoana fizica si am avut un autoturism Dacia Solenza pe care l-am vandut unei alte persoane fizice in 11-05-2016. Am facut contract de ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)