Doresc sa creez un audiobook pentru copii in care o sa se povesteasca povesti clasice si moderne.
In momentul de fata autorii care doresc sa isi ofere scrierile o sa fie sub forma unui act judiciar prin care ei imi ofera in totalitate drepturi de autor asupra creatiei lor.
Pentru povestile clasice: Harap-Alb, Scufita Rosie, Ursul pacalit de vulpe etc exista vreo forma legala pentru drepturile de autor?
Trebuie sa ma adresez unui institutii sau firme pentru folosirea scrierilor respective?
Mentionez ca audiobook-ul se doreste a se monetiza.
Multumesc!
Perfectati un contract de cesiune privind drepturile de autor.
Începând cu 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul European privind Protecția Datelor (GDPR) nr 679/2018, care se aplică oricărei companii care deține un sistem intern de procesare și prelucrare a datelor cu caracter personal, ori are un serviciu extern de resurse umane/cotabilitate/securitate și sănătate în muncă/prevenirea și stingerea incendiilor/ alte date cu caracter personal.
Conform noilor reglementări UE, Regulamentul General cu privire la Protecţia datelor personale a intrat în vigoare în data de 25 mai 2018, în toate statele Uniunii Europene.
Neconformarea companiilor cu aceste prevederi, aduce amenzi de până la 4% din cifra anuală de afaceri.
Aşadar, GDPR nu este opţional.
Regulamentul va fi direct aplicabil oricărei companii care:
Furnizează bunuri sau servicii indivizilor din tările membre ale Uniunii Europene;
Monitorizează comportamentul indivizilor din ţări membre ale Uniunii Europene;
Gdpr
lumifatu
Am pus ieri o intrebare pe acest site dar pt ca nu am dat toate detaliile am fost inteleasa gresit!
La noi in bloc a avut loc o pana de curent provocata de un ... (vezi toată discuția)