avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament in calitate de imputernicit - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament in calitate de imputernicit - Anaf

Buna ziua!

Vreau sa inchiriez un apartament in calitate de imputernicit si sa declar la Anaf cererea de locatiune ca ulterior sa platesc impozit pentru venitul obtinut. Pot sa inchei contractul cu chiriasul si cu procura sa depun toate actele la Anaf? Multumesc
Buna ziua,

Daca aveti o procura prin care ati fost mandatat sa incheiati un contract de inchiriere pentru o alta persoana, sa il inregistrati la ANAF si sa platiti impozitul pentru venitul obtinut din chirie, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mai multi proprietari nicole2619 nicole2619 Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un contract de inchiriere pe care vreau sa il inchei si sa il declar la ANAF: eu sunt proprietara ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in calitate de imputernicit andrapop andrapop Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament in calitate de imputernicit si sa il inregistrez la Anaf, pentru ca apoi impozitul pe venitul obtinut sa il ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori sa închiriez apartamentul părinților mei ... Naicu Naicu Bună ziua. As dori sa închiriez apartamentul părinților mei decedați.Dar nu qm făcut succesiunea, fiind singurul copil. Astfel , cum pot face declarația ... (vezi toată discuția)