avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Ce înseamnă calitatea de suspect ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Ce înseamnă calitatea de suspect într-un dosar ...

Buna ziua . Ce înseamnă calitatea de suspect într-un dosar ?
Mulțumesc !
ART. 77 C.proc.pen.
Suspectul
Persoana cu privire la care, din datele şi probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală se numeşte suspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În opinia dvs. care dintre următoarele formulări definește corect calitatea de suspect? Zebedeu Zebedeu ”Persoana cu privire la care, din datele şi probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că a săvârşit o faptă prevăzută de legea ... (vezi toată discuția)
Se poate cere continuarea procesului penal dacă presupusul autor al faptei ce face obiectul cauzei este exonerat de răspunderea penală pe caz de ”boală psihică”? ContSters396991 ContSters396991 Art.18 din Codul de Procedură Penală nu prevede vreo excepție în caz de existență a unei cauze de neimputabilitate, deci suspectul poate cere continuarea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Vīlceanu mirela Vīlceanu mirela Buna ziua! Am primit o citatie acasa a verisorului meu si in citatie scrie ca trebuie sa se prezinte la tribunal in calitate de suspect in cauza privind ... (vezi toată discuția)