Buna seara, intampin urmatoarea situatie, in urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un apartament la licitatie publica. Fostul propietar a refuzat sa elibereze apartamentul si sa predea cheile, eu demarand procedurile printr-un executor judecatoresc pentru executare si evacuare. De ceva vreme tot sunt sunat de catre cei de la asociatia de propietari prin care ma informeaza ca eu deja sunt trecut la intretinere incepand cu luna Februarie 2021 si ca incep sa acumulez datorii si penalitati. Eu le-am explicat ca atata timp cat eu nu am intrat efectiv in posesia bunului nu au de ce sa ma treaca la intretinere si sa-mi factureze cheltuieli ci doar dupa punerea in executare ( care foarte posibil va mai dupa 1-2 luni ) , evacuarea si procesul verbal de intrare in posesie. Cei de la asociatie sustin ca pe ei nu-i intereseaza ca nu s-a intrat in posesia imobilului si ca sunt " bun de plata " incepand din ziua adjudecarii, ceea ce mi se pare gesit. Exista vreo reglementare in acest sens ? Va multumesc anticipat.