avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Captura/ile de ecran și infracțiunea
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Captura/ile de ecran și infracțiunea

Captura/ile de ecran a e-mailului unei instituții de stat, folosită că probă a unor fapte într-o ședință de consiliu de administrație este infracțiune? Captura/ile nu sunt folosite decât intern în acel consiliu de administrație.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:38, 26 Martie 2021
in timpul sedintei, membrii isi trimit mailuri si fac screenshot-uri dupa ele? e nostim. un screenshot nu e infractiune, dar pastrarea si utilizarea lui pot deveni. depinde si despre ce institutie vorbim.
sa nu uit: un screenshot nu poate fi folosit ca element de proba, macar nu in fata justitiei.
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Raport consiliere psihologica. buna ziua! am o situatie pe care ... Boghie Boghie Raport consiliere psihologica. Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai ... (vezi toată discuția)
Consiliere psihologica buna ziua! am o situatie pe care vreau ... Boghie Boghie Consiliere psihologica Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai mearga ... (vezi toată discuția)