Consiliere psihologica
Buna ziua! Am o situatie pe care vreau sa o limpezesc cu ajutorul d voastra. In urma faptului ca baiatul meu nu mai vrea sa mai mearga la mama lui de mai bine de un an, am fost chemati la executor, si a mentinut pozitia ferma si a urmat consilierea psihologica. Aceasta doamna psiholog ne a chemat intr o locatie austera, o canapea si doua fotolii, facand un interogatoriu la prima sedinta cu minorul, avand 6 ani la acel moment. , fapt care a dus la o slaba comunicare. Baiatul mi a spus la terminarea sedintei ca nu i a placut. Nu a folosit jocuri structurate sau nestructurate si nici jucarii. I am spus ca asa nu se va deschide copilul. Raspunsul ei a fost ca nu are jocuri sau jucarii. Urmatoarele sedinte am mers noi cu rucsacelul cu jucarii. Dupa 3-4 sedinte, ne a chemat intr un alt cabinet in care avea jucarii. Un alt fapt straniu a fost ca la aprox. fiecare 5 ' se uita in telefon ( scria sau citea) , desi inregistra sedintele si mai nota uneori in laptop. Urmatoarea sedinta in care doar baiatul a fost cu ea in cabinet, stand in hol, am intrat pe contul ei whatsapp si am vazut ca il aceeseaza des ( de peste 10 ori in acea sedinta). Am facut captura filmare de ecran ca sa pot si proba ( intrat pe ora exacta, data, ca sa se poata vedea ca coincide cu programarea sedintei si apoi pe contul ei whatsapp in care se vedea ca este activa la fiecare 5'). Un alt fapt incredibil este ca a mintit in raport : i am povestit ca mama copilului s a opus la controlul oftalmoligic periodic al minorului , i am aratat refuzul ei scris pe mail, i am aratat si ordonanta presedintiala la care am apelat pt a l putea duce la controlul oftalmologic. I am trimis aceste documente atat pe whatsapp cat si pe un memory stick. Dar, aceasta doamna psiholog a scris in raport : tatal povesteste despre opozitia mamei la consultul oftalmologic , dar nu a putut prezenta probe obiective! Credeti ca o ordonanta presedintiala prin care se suplineste acordul mamei pt consultul oftalmologic , deoarece aceasta s a opus nu este o proba obiectiva ?!? I am prezentat si acte medicale ce arata, negru pe alb, ca nu au fost respectate recomandarile medicale oftalmologice pt copil, fiind la mama, in consecinta existand o regresie drastica a vederii( copilul meu are cataracta congenitala si trebuie sa poarte ochelarii in mod permanent si ocluzie oculara zilnica, fapt ce nu s a realizat cu saptamanile la mama lui, scazand acuitatea vizuala la ochiul afectat de la 40% la 10%). De asemenea, aceste documente i le am trimis pe whatsapp si pe memorystick, dar in raport nu apare nimic despre asta...ba mai mult, doar laude la adresa mamei. Am explicat doamnei psiholog ca mama nu l a dus pe copil la gradinita in grupa mare, fiind stadiu de invatamant obligatoriu, decat in raport de 20% din an. Ba chiar a facut o cerere , fara stirea mea, prin care cerea absentarea de la gradinita pt o perioada de 5 luni pe motiv ca nu s a adaptat copilul. Motivarea mamei este in contradictie cu caracterizarea de la gradinita si cu spusele copilului , care demonstreaza ca lui ii placea la gradinita. I am prezentat doamnei psiholog acea cerere pe whatsapp si pe memoristick, cat si lista de prezente de la gradinita si caracterizarea , dar doamna psiholog scrie in raport ca mama nu a aratat ca nu si ingrijeste copilul, avand aptitudini parentale bune. In tot raportul nu exista un aspect pozitiv despre tata, cat nu exista un aspect negativ despre mama. In aceeasi nota, doamna psiholog face o referire despre mine : " falsele acuzatii ale tatalui despre mama! Precizez ca am facut o captura filmare de ecran cu comunicarea pe whatsapp pt a se vedea ca am triymis acele documente. Pe tot parcursul sedintelor am simtit partinirea doamnei psiholog fata de mama. Acum, doresc sa va rog sa ma sfatuiti ce pot face din punct de vedere juridic, deoarece ne prejudiciaza acest raport!
Am mers si la consilieri psihologice.
Și multe altele am făcut.
Nu va spun câte am făcut ca se șterge.
Nici nu pare credibil dacă dvs. credeti ce credeți iar eu și alții știm sigur ce am făcut.
Dar...nu e chiar simplu și este greu sa ai avocat angajat.
Și Marțian putea scăpa de probleme, cred eu...
E cel bănuit ca si-a răpit cei trei minori....care nu vroiau la mama....