avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Abuzul unei companii de telefonie mobila (?)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Abuzul unei companii de telefonie mobila (?)

1.Pentru care motiv Vodafone restrictioneaza telefonul pentru neplata facturii cu o intirziere de 2 zile(pina la urma pot fi oricite...).Contractul incheiat cu domniile lor prevad penalizari pentru intirziere! Atunci de ce acest abuz?????????
2.Cu ce drept se include in factura un serviciu pe care nu l-am solicitat,respectiv Ab.Optiune Vodafone Zona Mea???
CINE TREBUIE SA FACA ORDINE AICI!!!!
sUNTEM ABONATI ,PLATIM SERVICIILE LOR CU VIRF SI INDESAT,DE MULTE ORI NEJUSTIFICAT,PENTRU CE OPERATORII DUMNEALOR ISI PERMIT SA TE SOMEZE IMEDIAT DUPA TERMENUL DE PLATA CA-TI RESTRICTIONEAZA CONVORBIRILE?#-o SI O SI FAC! e CORECT?la ce este folositor contractul daca se procedeaza dupa bunul plac???? TOATE ACESTEA LE CONSIDER ABUZ----CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ EU SI CEI FOARTE MULTI IN SITUATIA MEA???---#-o#-o#-o#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Recuperare creante societate telefonie mobila jhonny2x jhonny2x buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu serviciile vodafone. in timp ce am apelat la serviciile vodafone am fost angajat,iar dupa 2 luni de la abonare am ... (vezi toată discuția)
Furt pe fata:vodafone-abonament ContSters180941 ContSters180941 Ma numesc Otilia Honaie-Tecsa,am avut un abonament la Vodafone pe durata 01 oct 2008-01 oct 2010 la internet prin stick wireless,cod abonat 234091259 si nr.tel ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone inainte de termen ranedo ranedo Buna ziua! Sant abonat Vodafone si intentionez sa reziliez contractul inainte de termen.Reanoirea abonamentului sa realizat telefonic,iar contractul pe care ... (vezi toată discuția)