buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu serviciile vodafone. in timp ce am apelat la serviciile vodafone am fost angajat,iar dupa 2 luni de la abonare am fost dat afara de la locul de munca si nu am mai putut plati,iar acum mi.au trimis mesaje ca vor apela pe cale juridica pentru a recupera datoriile,ce pot face?
plateste, este cea mai simpla metoda sa inchizi litigiul. din moment ce ai beneficiat de serviciile respective este normal sa le achiti.
daca nu, probabil ca vor obtine o somatie de plata urmata de executarea silita. daca nu vor avea ce sa execute, ai scapat. momentan.
Potrivit intrebarii se pot pune in discutie: convorbirile au fost in cadrul activitatii de serviciu; contractul de munca stipuleaza vreo gratuitate in acest sens;...e.t.c. Ma intreb, pentru ca ati pus in discutie faptul ca ati fost angajatul cui? Ce relevanta ar avea aceasta informatie, daca ar fi fost similara cu cea de simplu client?
Abuz rds
silviun
Buna ziua ,
Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)