avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante societate telefonie mobila

buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu serviciile vodafone. in timp ce am apelat la serviciile vodafone am fost angajat,iar dupa 2 luni de la abonare am fost dat afara de la locul de munca si nu am mai putut plati,iar acum mi.au trimis mesaje ca vor apela pe cale juridica pentru a recupera datoriile,ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 15:30, 6 Decembrie 2010
plateste, este cea mai simpla metoda sa inchizi litigiul. din moment ce ai beneficiat de serviciile respective este normal sa le achiti.
daca nu, probabil ca vor obtine o somatie de plata urmata de executarea silita. daca nu vor avea ce sa execute, ai scapat. momentan.
Platiti datoriile catre aceasta firma daca n-au trecut 3 ani de la data scadenta a facturii.
Pentru evitarea situatiilor neplacute incercati achitarea integrala debit sau incercati negocierea esalonarii platii acestuia
Potrivit intrebarii se pot pune in discutie: convorbirile au fost in cadrul activitatii de serviciu; contractul de munca stipuleaza vreo gratuitate in acest sens;...e.t.c. Ma intreb, pentru ca ati pus in discutie faptul ca ati fost angajatul cui? Ce relevanta ar avea aceasta informatie, daca ar fi fost similara cu cea de simplu client?
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ContSters7431, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz rds silviun silviun Buna ziua , Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)
Probleme datorie la intretinere daydr3am3r daydr3am3r Buna ziua In prezent ma aflu intr-o situatie destul de dificila, din cauza datoriei la intretinere care a ajuns in momentul acesta la 7000 RON (nu suntem ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone kata23 kata23 Mentionez k am un abonament la vodafone in care am am ramase 12 luni contract.Mai mentionet k la inceputul contractului am achizitionat 2 tel avand un abon ... (vezi toată discuția)