avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am beneficiat de 144 zile in baza legii 169/2017 si am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am beneficiat de 144 zile in baza legii 169/2017 si am fost eliberat ...

Am beneficiat de 144 zile in baza legii 169/2017 si am fost eliberat conditionat . In 2020 am mai primit un mandat de inchisoare care a fost contopit cu primul mandat . Mai pot fi scazute cele 144 zile din actualul mandat ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tudor2017 , utilizator 10:04, 25 Martie 2021
S-au contopit mandatele fara sa se contopeasca pedepsele sau
s-au contopit pedepsele si s-a emis un nou mandat de executare?
S-au contopit pedepsele si s-a emis un nou mandat .

trandafir2 a scris:

S-au contopit mandatele fara sa se contopeasca pedepsele sau
s-au contopit pedepsele si s-a emis un nou mandat de executare?

Beneficiul legii este un beneficiu si se aplica indiferent daca pedeapsa este in individualitate sau contopita, adica conditiile de detentie nu s-au modificat prin contopirea pedepselor. DAR, cele 144 de zile nu se vor scadea de doua ori, asta va este clar banuiesc.
Va multumesc frumos pentru raspuns , multa sanatate !

trandafir2 a scris:

Beneficiul legii este un beneficiu si se aplica indiferent daca pedeapsa este in individualitate sau contopita, adica conditiile de detentie nu s-au modificat prin contopirea pedepselor. DAR, cele 144 de zile nu se vor scadea de doua ori, asta va este clar banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica explicatie ella033 ella033 Buna seara as vrea daca se poate o explicatie pe intelesul omului de rand Va multumesc Solutie: Admite cererea de contopire pedepse formulată de ... (vezi toată discuția)
Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei si eliberare conditionata elena_h elena_h Buna seara, logodnicul meu a avut o condamnare anterioara d 1 an si jumatate cu suspendare din care a executat 4 luni iar acum pentru ca a fost condamnat din ... (vezi toată discuția)